Appartement met 3 slaapkamers

Een van de mooiste appartementen van het gebouw op het eerste verdiep met drie slaapkamers in een strakke, wit gepleisterde nieuwbouwresidentie, afgewerkt met details in natuurlijk hout.

Wij bieden een appartement aan met overvloedig natuurlijk daglicht. Het beschikt over een buitenruimte aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde van het gebouw. Je kiest om te zitten op een terras aan de voorzijde met zicht op de straat ofwel met de rust en het parkgevoel van de tuin aan de achterzijde.

De leefruimte is voorzien van een open keuken om het ruimtelijk gevoel te versterken. Voor de badkamer, keuken en vloeren is een budget voorzien om kwaliteit van afwerking voorop te stellen, geplaatst door vakmensen uit de omgeving. Standaard wordt er vloerverwarming voorzien in de hele woonruimte in combinatie met een gaswandketel van een premiummerk. We garanderen een aangename en comfortabele warmte en een gezonde binnenlucht door afdoende ventilatie.

In Residentie ‘t Kesselshof zijn 4 aparte trappenhallen, elk met hun eigen lift zodat je nooit het gevoel ervaart in een groot gebouw te wonen. Er zijn maximaal vijf woongelegenheden verbonden aan één trappenhal.

Dit appartement wordt verkocht onder het principe van de wet Breyne. Zo garandeert de bouwheer een voltooiingswaarborg in samenwerking met Belfius Bank. Op deze manier hebt u alle inspraak in de afwerking en koopt u risicoloos uw nieuwe appartement op plan.
De aanleg van de buitenruimte wordt gecoördineerd door tuinarchitect Perspectief uit Beringen. Hij creëert een oase van rust in de achtertuin door het gebruik van hoge bomen die het landelijk karakter accentueren. Er werd in het ontwerp vooral aandacht besteed aan de inkleding van de 10 bezoekersparkings zonder het uitzicht vanop de terrassen te verstoren. De residentie is voorzien van een extra brede inrit naar de ruime kelder zodat 2 wagens tegelijkertijd vlot kunnen in- en uitrijden.

Een autostandplaats of afgesloten garage in de kelder en een individuele berging dienen verplicht aangekocht te worden. Er is keuze tussen 29 ondergrondse parkings en 22 individuele bergingen. Ook twee wagens onder- gronds parkeren behoort tot de mogelijkheden.

Meer info +32 11 49 17 52

> Rustig wonen, voluit leven